(Virtual) Personal Assistent

Heb je zoveel taken, maar standaard te weinig tijd? En zou je je graag veel meer op je passie willen focussen in plaats van al die taken waar je liever geen aandacht aan besteed? Laat mij je dan helpen! Als jouw virtuele persoonlijke assistente neem ik alles waar jij niet meer op zit te wachten met liefde van je over, zodat jij meer tijd en energie overhoudt voor de taken die je leuk vindt! Ready? Bekijk onderstaand alle (virtual) PA pakketten en neem gerust contact met mij op als er iets voor jou tussenzit. 

Services 

Dit zijn een aantal van mijn diensten.

 Ik leer overigens zeer snel, dus mocht je nog andere wensen hebben die er niet tussenstaan, geen zorgen! Ik ben bereid om mij daarin te ontwikkelen zodat ik deze taken alsnog van je over kan nemen.

 

01 Social Media: o.a. strategieën uitdenken, content creatie, opzetten campagnes, inplannen en posten.

02 Content: o.a. schrijven blogposts, websiteteksten nieuwsbrieven, artikelen en editen video material.

03 Marketing: o.a. uitvoeren marktonderzoek van A tot Z, uitdenken strategieën, advertising, SEO en SEA.

04 Website: o.a. schrijven van webpagina’s, bijhouden van de webshop en webshop optimalisatie.  

05 Mail: o.a. vragen beantwoorden en de mailbox gestructureerd en opgeruimd houden

Mijn werkwijze

Diensten & Uren

Ten eerste, super tof dat aan het overwegen bent om een (virtual) Personal Assistent in de hand te nemen! Zo goed dat je kiest voor jezelf en voor jouw brand. Bepaal van te voren al welke taken je graag zou willen afdragen en hoeveel uur je wekelijks graag door mij zou willen laten invullen.

 

Let’s Chat

Ben je door het zien van mijn website geïnteresseerd geraakt en zou je graag
willen zien of er ook echt een klik is? Dat kan! We beginnen altijd met een virtueel kennismakingsgesprek. Mocht je in Groningen wonen dan is een fysieke afspraak ook mogelijk.

 

De juiste klik!

Voelde jij hem ook? Yes! Dan kunnen
we nu echt stappen gaan maken.

Ik ga alle afspraken op papier zetten en zodra jij daar 
een akkoord op geeft kunnen we los! Heb jij er ook al zo’n zin in? Laten we beginnen!

Wat is het prijskaartje?

Language