Online Marketing VA

Online Marketing… Het is zo belangrijk in deze huidige wereld, maar bij veel onderneemsters gaat het hoofd op *error* zodra je begint over funnels, e-mailmarketing en strategieën. Herken jij dit gevoel? Laat mij je dan helpen! Als jouw Online Marketing VA neem ik alles omtrent online marketing (inclusief social media) met liefde van je over, zodat jij meer tijd en energie overhoudt voor de taken die jij zo leuk vindt! Ready? Bekijk onderstaand alle  pakketten en laat het mij zeker weten als er iets voor jou tussen zit! 

Services 

Dit zijn een aantal van mijn diensten.

 Ik leer overigens zeer snel, dus mocht je nog andere wensen hebben die er niet tussenstaan, geen zorgen! Ik ben bereid om mij daarin te ontwikkelen zodat ik deze taken alsnog van je over kan nemen.

 

01 Social Media: o.a. strategieën uitdenken, content creatie, opzetten campagnes, inplannen en posten.

02 Content: o.a. schrijven blogposts, websiteteksten nieuwsbrieven, artikelen en editen video material.

03 Marketing: o.a. uitvoeren marktonderzoek van A tot Z, uitdenken strategieën, advertising, marketing en sales funnels, e-mailmarketing SEO en SEA.

04 Website: o.a. schrijven van webpagina’s, bijhouden van de webshop en webshop optimalisatie.  

Mijn werkwijze

Diensten & Uren

Ten eerste, super tof dat aan het overwegen bent om een Online Marketing VA in de hand te nemen! Zo goed dat je kiest voor jezelf en voor jouw brand. Bepaal van te voren al welke taken je graag zou willen afdragen en hoeveel uur je wekelijks graag door mij zou willen laten invullen.

Let’s Chat

Ben je door het zien van mijn website geïnteresseerd geraakt en zou je graag
willen zien of er ook echt een klik is? Dat kan! We beginnen altijd met een virtueel kennismakingsgesprek. Mocht je in Groningen wonen dan is een fysieke afspraak ook mogelijk.

 

De juiste klik!

Voelde jij hem ook? Yes! Dan kunnen
we nu echt stappen gaan maken.

Ik ga alle afspraken op papier zetten en zodra jij daar
een akkoord op geeft kunnen we los! Heb jij er ook al zo’n zin in? Laten we beginnen!

Wat is het prijskaartje?