Branding Video's

Video is binnen de online marketing niet meer weg te denken! Het is een van de belangrijkste marketing middelen die momenteel wordt ingezet om sfeer en gevoel te communiceren naar de (potentiële) klant. Een (potentiële) klant bepaald vrijwel altijd op basis van zijn/haar gevoel of hij/zij een aankoop gaat doen. Daarom is het hebben van een branding video over jouw brand onmisbaar.

Dit is voor jou!

Veel onderneemsters denken vaak dat het laten maken van een branding video buiten hun budget valt. Ik snap dat gevoel! Bij echte videograven betaal je al gauw zo’n €2000,- voor een branding video van circa 1 tot 2 minuten.

Bij Studio PerfectlyTall is dit anders! Voor slechts €219,- excl. btw heb je al een hele toffe branding video van zeer goede kwaliteit!

Ik hoor je denken: hoe kan het dat daar zo’n verschil in zit? Dit komt o.a. door het gebruik van apparatuur. Een echte videograaf heeft geïnvesteerd in de meest dure camera’s om jouw een mooie video te leveren. Daarentegen gebruik ik een hele fijne camera van onder de €1000,- die kwalitatief top video’s kan leveren. Ik gebruik de Canon Powershot G7 X Mark II en met deze camera kan ik jouw brand naar een hoger level tillen!

Omdat ik niet zulke dure apparatuur gebruik kan ik mijn prijs zo laag houden, zodat ik zoveel mogelijk onderneemsters kan verblijden met een prachtige branding video! 

Op 31 mei verschijnt de eerste Branding video in mijn portfolio. Mocht je dus willen wachten op een voorbeeld, houd mijn website en socials dan in de gaten!

Mocht je voor die tijd al eens met mij om de tafel willen om elkaar te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken, stuur mij dan gerust een berichtje! 

Wat is het prijskaartje?

Perfectly Tiny Video

Het ideale pakket voor meerdere korte video's
278,-/excl. btw
  • Dit pakket is voor jou als je opzoek bent naar een videograaf die jou kan helpen bij het maken van verschillende korte video’s, zoals Instagram Reels, Tiktok of korte video’s met betrekking tot een programma of productlancering. Wat kan je verwachten:

  • 1 uur video materiaal schieten;

  • Maximaal 6 video’s van 15 tot 30 seconde.

  • Locatie vrij in te vullen (reiskosten worden wel in rekening gebracht);

  • Selectie en nabewerking inbegrepen;

  • Alles gaat netjes volgens de Coronaregels.