Branding videografie

Video is binnen de online marketing niet meer weg te denken! Het is een van de belangrijkste marketing middelen die momenteel wordt ingezet om sfeer en gevoel te communiceren naar de (potentiële) klant. Een (potentiële) klant bepaald vrijwel altijd op basis van zijn/haar gevoel of hij/zij een aankoop gaat doen. Daarom is het hebben van een branding video over jouw brand onmisbaar.

“It is always a good day to create!”

@StudioPerfectlyTall

 

Wat is een Branding video?

Een branding video is een video van circa 1 a 2 minuten die in het kort laat zien wie jij bent, ‘hoe’ je bent, wat je doet en waar je bedrijf voor staat. Het gaat erom dat de (potentiële) klant echt de connectie voelt met jou en je onderneming en in gaat zien waarom jouw bedrijf perfect zou zijn voor hem/haar. Het kan precies datgene zijn waardoor er voldoende vertrouwen ontstaat en de klant overstag gaat om bij jou een dienst of product af te nemen.

Dit is voor jou!

Veel onderneemsters denken vaak dat het laten maken van een branding video buiten hun budget valt.
Ik snap dat gevoel! Bij echte videograven betaal je al gauw zo’n €2000,- voor een branding video van circa 1 tot 2 minuten.

Bij Studio PerfectlyTall is dit anders! Voor slechts €219,- excl. btw heb je al een hele toffe branding video van zeer goede kwaliteit!

Waar komt dat verschil vandaan?

 

Ik hoor je denken: hoe kan het dat daar zo’n verschil in zit? Dit komt o.a. door het gebruik van apparatuur. Een echte videograaf heeft geïnvesteerd in de meest dure camera’s om jouw een mooie video te leveren. Daarentegen gebruik ik een hele fijne camera van onder de €1000,- die kwalitatief top video’s kan leveren. Ik gebruik de Canon Powershot G7 X Mark II en met deze camera kan ik jouw brand naar een hoger level tillen!

Omdat ik niet zulke dure apparatuur gebruik kan ik mijn prijs zo laag houden, zodat ik zoveel mogelijk onderneemsters kan verblijden met een prachtige branding video! 

Bedrijven die je voorgingen

Energetisch Bewegen

De Opfleurist

Ontwerpstudio MARA

Wat is het prijskaartje?

Perfectly Tiny Video

Het ideale pakket voor meerdere korte video's
278,-/excl. btw
  • Dit pakket is voor jou als je opzoek bent naar een videograaf die jou kan helpen bij het maken van verschillende korte video’s, zoals Instagram Reels, Tiktok of korte video’s met betrekking tot een programma of productlancering. Wat kan je verwachten:

  • 1 uur video materiaal schieten;

  • Maximaal 6 video’s van 15 tot 30 seconde.

  • Locatie vrij in te vullen (reiskosten worden wel in rekening gebracht);

  • Selectie en nabewerking inbegrepen;

  • Alles gaat netjes volgens de Coronaregels.