“Positiviteit in de Corona gekkigheid” | De serie

Afgelopen vrijdag is de allereerste aflevering van mijn nieuwe YouTube serie “Positiviteit in de Corona gekkigheid” online gekomen! Een nieuwe mijlpaal, al zeg ik het zelf! 🤩

Deze serie focust zich op positiviteit, geluk en geleerde lessen tijdens de Corona periode. Het is natuurlijk een tijd met heel veel ups and downs, waarvan het nieuws en de socials vooral veel nadruk leggen op de downs. Volledig te begrijpen, want voor velen is deze tijd ook zeker geen pretje. Toch wil ik proberen om ook de positieve dingen van de periode wat meer in het licht te brengen door daar meer aandacht aan te besteden.

In de allereerste aflevering heb ik Myrthe Talsma te gast. Zij zit “vast” in Zwitserland, heeft Corona overleefd en ondanks alles blijft ze positief in het leven staan. Ze vertelt over de lessen die ze geleerd heeft, wat geluk voor haar betekent, waar ze haar geluksmomentjes uithaalt en hoe ze zo positief blijft in een periode van totale onzekerheid.

De 2e aflevering volgt al over 2 weken! Mocht je benieuwd zijn naar de allereerste aflevering? Via de onderstaande video kan je het interview bekijken. 

Wil je geen enkele video meer missen? Abonneer dan op mijn YouTube kanaal en zet even het belletje aan, zodat je een melding krijgt zodra er weer een nieuwe video online is gekomen. 🙂

Language