PerfectlyTall breidt uit!

Hee hoi, lieve mensen!

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste keer dat ik een blogpost geplaatst heb, maar ik wil het weer heel graag gaan oppakken. De afgelopen weken heb ik heel veel nagedacht over mijn bedrijf, over de dingen die ik deed op mijn Instagram pagina en in hoeverre mijn hart daar nog sneller van ging kloppen. Ik kwam erachter dat mijn liefde voor creëren de afgelopen weken alleen maar groter is geworden en ik daar met onwijs veel plezier meer door zou gaan (op dit gebied ga ik ook uitbreiden! Daarover later meer).
Ik kwam er ook achter dat ik buikpijn kreeg van de gedachte aan mijn bedrijf en het huidige aanbod, dusss daar moest wat aan veranderen!

Ik heb besloten om wat dingen aan te gaan passen binnen PerfectlyTall. Ik blijf gewoon een bedrijf en ik blijf ook fotografie pakketten aanbieden, maar ik heb besloten om alleen nog de pakketten aan te bieden waarvan ik echt blij word. Dat zijn:
– Content Fotografie Pakketten
– Product Fotografie Pakketten

Al het andere (social media pakketten, portret shoots etc.) is momenteel van de website af. Dit voelt voor mij voor nu in ieder geval het beste om te doen. Wat een opluchting! Het voelt zo goed om echt te kiezen voor je eigen gevoel en daar vol voor te gaan.
Want het verhaal gaat nog even verder! Het afschalen is maar een klein dingetje wat mij momenteel een hoop ruimte geeft, waardoor alle creatieve energie weer gaat vloeien en ik EINDELIJK de stap ga zetten waar ik al maanden over na heb zitten denken…
*tromgeroffel*

PERFECTLYTALL BREIDT UIT NAAR YOUTUBE!

Ahhhh het grote nieuws is eruit! PerfectlyTall krijgt echt een YouTube kanaal die als extra zal dienen naast mijn Instagram kanaal. Ben je benieuwd wat voor toffe ideeën ik allemaal heb voor dit nieuwe platform? Bekijk hieronder dan direct de eerste video!

En heb je toffe ideeën voor een video die je graag zou willen zien, let me know! Deel het met mij onder deze blogpost, onder mijn IGTV op Instagram of onder de video op YouTube. Als het een super tof idee is kan ik de video misschien wel gaan uitvoeren.

WOOEHH het grote nieuws ligt op tafel! Nu is er geen weg meer terug, dus hupsss, off we go! Ik ga content maken voor dit leuke platform. 

Like & Subscribe
En dan hoop ik je te zien op YouTube! 

Liefs,
Annemarieke

Language