OVER

Perfectlytall en the face behind

Over PerfectlyTall

Welkom op PerfectlyTall! 

Een creatieve studio dat staat voor groei en staan voor wie je bent. Bij PerfectlyTall ligt de nadruk vooral op positiviteit, humor en hier en daar een beetje gekkigheid.

PerfectlyTall begon in maart 2018 als een Instagram account waarbij voornamelijk lifestyle- en stadsfotografie gedeeld werd. In tussentijd is PerfectlyTall uitgegroeid tot een echte studio waarbij de focus ligt op online zichtbaarheid die wij willen bereiken door het juist inzetten van fotografie en social media. 

PerfectlyTall zit boordevol mogelijkheden en geeft vooral de vrijheid om te ontwerpen en creëren, dus mocht je opzoek zijn naar iets specifieks, laat het ons dan vooral weten! Dan kunnen we samen nadenken over een oplossing. 

“Not everything needs to be perfect to still be wonderful”

The Face Behind

 

Hoi! Mijn naam is Annemarieke en ik ben het gezicht achter PerfectlyTall.. PerfectlyTall is ontstaan na mijn halfjaar in Rome. Daar ben ik heen geweest voor studie en de stad heeft mij daadwerkelijk betoverd. In Rome ben ik onwijs geïnspireerd geraakt door de stad met haar prachtige architectuur en charme. Daar is mijn passie voor fotografie echt ontstaan.”

Fotograferen en creëren doet iets met mij. Toen ik 7 jaar was liep ik om de twee weken al mijn meubels in mijn kamertje te verschuiven, omdat ik het elke keer weer anders wilde. Ik hield van creatief bezig zijn en dingen doen. Dat was toen al duidelijk.

Ik heb mijn hbo bachelor Commerciële Economie afgerond aan de Hanzehogeschool te Groningen. Deze studie was gefocust op Marketing, Sales en Communicatie. 

Mijn passie voor communicatie en het creatieve deel van marketing, oftewel het uitvoeren van marketing campagnes, werd pas duidelijk toen ik PerfectlyTall was begonnnen; hier wilde ik meer mee doen. Daarom ben ik na mijn hbo verder gegaan met een (pre-)master aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Daar volg ik nu nog altijd de opleiding Media, Creation and Innovation. Alles wat ik hier leer kan ik meenemen in het verder ontwikkelen van PerfectlyTall. 

Language