OVER

studio Perfectlytall en the face behind

Over Studio PerfectlyTall

Welkom op Studio PerfectlyTall! 

Een creatieve studio die staat voor groei, zichtbaarheid en staan in je eigen kracht. Bij Studio PerfectlyTall ligt de nadruk vooral op groei, positiviteit, humor en natuurlijk creativiteit.

Studio PerfectlyTall begon in maart 2018 als een content/fotografie account op Instagram waarbij voornamelijk lifestyle- en stadsfotografie gedeeld werd. Dit account bestaat nog steeds onder de naam “PerfectlyTall”. In tussentijd is wat toen PerfectlyTall was, uitgegroeid tot een echte studio waarbij de focus ligt op online zichtbaarheid die ik voor mijn klanten wil bereiken door het juist inzetten van online marketing, personal branding fotografie en branding videografie. De online marketing diensten lever ik als VA, zodat ik nog meer ondernemers kan helpen met het optimaliseren van hun brand, zichtbaarheid en bijbehorende werkzaamheden. 

Studio PerfectlyTall zit boordevol mogelijkheden. Een hele hoop vind je al op de website, maar mocht je opzoek zijn naar iets specifieks, laat het mij dan vooral weten! Ik ben zeer leergierig, dus een oplossing zal dan vast en zeker worden gevonden. 

“Not everything needs to be perfect to still be wonderful”

The Face Behind

 

Hoi! Mijn naam is Annemarieke, ik ben 24 jaar en ik ben het gezicht achter Studio PerfectlyTall.. Studio PerfectlyTall is ontstaan na mijn halfjaar in Rome. Daar ben ik heen geweest voor studie en de stad heeft mij daadwerkelijk betoverd. In Rome ben ik onwijs geïnspireerd geraakt door de prachtige stad met haar architectuur en charme. Daar is mijn passie voor fotografie en beeld echt ontstaan.”

Fotograferen en creëren doet iets met mij. Toen ik 7 jaar was liep ik om de twee weken al mijn meubels in mijn kamertje te verschuiven, omdat ik het elke keer weer anders wilde. Ik hield van creatief bezig zijn en dingen doen. Dat was toen al duidelijk.

Ik heb mijn hbo bachelor Commerciële Economie afgerond aan de Hanzehogeschool te Groningen. Deze studie was gefocust op Marketing, Sales en Communicatie. 

Mijn passie voor communicatie en online marketing werd pas echt duidelijk toen ik Studio PerfectlyTall was begonnen; hier wilde ik meer mee doen. Daarom ben ik na mijn hbo verder gegaan met een master aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Daar volg ik nu nog altijd de opleiding Media, Creation and Innovation. Alles wat ik hier leer kan ik meenemen in het verder ontwikkelen van Studio PerfectlyTall.